Grote brand in woning ‘s-Gravendijkwal

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Bij een grote brand in een woning aan de `S-Gravendijkwal in Rotterdam-Centrum, zijn twee panden beschadigd geraakt. Door nog onbekende reden is rond kwart over 11 brand uitgebroken in een woonhuis. Een naast gelegen daklozen opvang is hierdoor ernstig beschadigd.

De brand woedde in een woonhuis, en is uitgebreid naar een naastgelegen daklozen opvang. Beide woningen zijn verwoest. De brand heeft aan de achterkant van de huizen gewoed, en was hierdoor moeilijk te bereiken. Later is ook nog “Grote Brand” gemaakt, voor meer materieel. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s – Glenn Sprenkels – Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd