Motorrijder zwaar gewond geraakt na ongeval Hoofdweg Rotterdam

woensdag 25 mei 2011 20:57

ROTTERDAM – Een motorrijder is woensdagavond zwaar gewond geraakt nadat hij met zijn motor tegen een personenauto aan is gekomen. De bestuurdster van de personenauto heeft hier niks aan over gehouden.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Hoofdweg met de Terbregseweg in Rotterdam. De motorrijder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval precies gebeurd is.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder zwaar gewond geraakt na ongeval Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een motorrijder is woensdagavond zwaar gewond geraakt nadat hij met zijn motor tegen een personenauto aan is gekomen. De bestuurdster van de personenauto heeft hier niks aan over gehouden.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Hoofdweg met de Terbregseweg in Rotterdam. De motorrijder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval precies gebeurd is.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!