Opnieuw buitenbrand Groothoefblad Hoogvliet

woensdag 25 mei 2011 15:32

HOOGVLIET – Woensdagmiddag werd de brandweer van Hoogvliet gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Groothoefblad in Hoogvliet. De brandweer kwam na enkele minuten ter plaatse, deze is direct begonnen met blussen. Tegelijk werd er gezorgd voor watervoorziening bij de eerste beste brandkraan, de brand was lastig te bestrijden omdat het ging om een grote hoeveelheid bladafval. 

Door middel van een hark werden de blaadjes van elkaar losgemaakt zodat het blussen makkelijker werd gemaakt. Het bluswerk was na een kleine 10 minuten klaar, ter controle heeft de brandweer het schuimblusvoertuig laten komen. Deze heeft goed nabluswerk verricht, hierna kon de brandweer weer inzetbaar.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Opnieuw buitenbrand Groothoefblad Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Woensdagmiddag werd de brandweer van Hoogvliet gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Groothoefblad in Hoogvliet. De brandweer kwam na enkele minuten ter plaatse, deze is direct begonnen met blussen. Tegelijk werd er gezorgd voor watervoorziening bij de eerste beste brandkraan, de brand was lastig te bestrijden omdat het ging om een grote hoeveelheid bladafval. 

Door middel van een hark werden de blaadjes van elkaar losgemaakt zodat het blussen makkelijker werd gemaakt. Het bluswerk was na een kleine 10 minuten klaar, ter controle heeft de brandweer het schuimblusvoertuig laten komen. Deze heeft goed nabluswerk verricht, hierna kon de brandweer weer inzetbaar.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!