Zwangere vrouw bekneld in auto na aanrijding Vondelingenweg Hoogvliet

donderdag 26 mei 2011 08:55

VONDELINGENPLAAT HOOGVLIET – Donderdagochtend is een zwangere vrouw bekneld geraakt tijdens een hevige aanrijding aan de Vondelingenweg in Hoogvliet. Het betrof een aanrijding tussen 2 personenauto’s. Door de klap tussen de twee personenauto’s raakte een auto van de autobaan af en kwam op een treinspoor terecht. 

Omdat een van de inzittende een zwangere vrouw zou zijn werd het Mobiel Medisch Team gestuurd. De brandweer was aanrijdend om de vrouw te bevrijden. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd , zodat zij veilig uit de auto kon worden gehaald. De brandweer had de vrouw al snel bevrijdt, de vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen vielen mee. De andere inzittende kwam er met de schrik van af. De Verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwangere vrouw bekneld in auto na aanrijding Vondelingenweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

VONDELINGENPLAAT HOOGVLIET – Donderdagochtend is een zwangere vrouw bekneld geraakt tijdens een hevige aanrijding aan de Vondelingenweg in Hoogvliet. Het betrof een aanrijding tussen 2 personenauto’s. Door de klap tussen de twee personenauto’s raakte een auto van de autobaan af en kwam op een treinspoor terecht. 

Omdat een van de inzittende een zwangere vrouw zou zijn werd het Mobiel Medisch Team gestuurd. De brandweer was aanrijdend om de vrouw te bevrijden. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd , zodat zij veilig uit de auto kon worden gehaald. De brandweer had de vrouw al snel bevrijdt, de vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen vielen mee. De andere inzittende kwam er met de schrik van af. De Verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!