Zwangere vrouw bekneld in auto na aanrijding Vondelingenweg Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

VONDELINGENPLAAT HOOGVLIET – Donderdagochtend is een zwangere vrouw bekneld geraakt tijdens een hevige aanrijding aan de Vondelingenweg in Hoogvliet. Het betrof een aanrijding tussen 2 personenauto’s. Door de klap tussen de twee personenauto’s raakte een auto van de autobaan af en kwam op een treinspoor terecht. 

Omdat een van de inzittende een zwangere vrouw zou zijn werd het Mobiel Medisch Team gestuurd. De brandweer was aanrijdend om de vrouw te bevrijden. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd , zodat zij veilig uit de auto kon worden gehaald. De brandweer had de vrouw al snel bevrijdt, de vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen vielen mee. De andere inzittende kwam er met de schrik van af. De Verkeerspolitie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd