Kleine brand in woning Carnisselande

vrijdag 27 mei 2011 14:26

BARENDRECHT – In een woning aan de Reling in Carnisselande heeft vanmiddag een kleine brand gewoed. De brand die in een droger begon is door de stoppen in de meterkast tot een klein brandje gebleven. De brandweer heeft de machine buiten gezet.

Een buurtbewoner rook een brandlucht waarop zij de brandweer alarmeerde. De melder keek even op toen de 3 brandweervoertuigen met loeiende sirenes de straat binnen reden. De schade in de woning is beperkt gebleven.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in woning Carnisselande
Schrijver:

 

 

BARENDRECHT – In een woning aan de Reling in Carnisselande heeft vanmiddag een kleine brand gewoed. De brand die in een droger begon is door de stoppen in de meterkast tot een klein brandje gebleven. De brandweer heeft de machine buiten gezet.

Een buurtbewoner rook een brandlucht waarop zij de brandweer alarmeerde. De melder keek even op toen de 3 brandweervoertuigen met loeiende sirenes de straat binnen reden. De schade in de woning is beperkt gebleven.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!