Leegstaand pand volledig afgebrand Veerweg Spijkenisse

vrijdag 27 mei 2011 06:19

SPIJKENISSE – Aan de Veerweg in Spijkenisse is vanmorgen een leegstaand pand volledig verwoest tijdens een brand. De brandweer kreeg vrijdagochtend rond kwart voor 4 een melding van een pand wat in de brand stond. Ter plaatse bleek dit inderdaad het geval te zijn, de vlammen sloegen uit het pand.

Met twee blusvoertuigen heeft de brandweer de brand geprobeerd te bestrijden, even later werd de havendienst  met de RPA blusboot erbij gehaald.  Sein middelbrand werd al snel gemaakt, de RPA hoefde uit eindelijk geen bluswerk te verrichten. Met vier hogedrukslangen heeft de brandweer de brand bestreden, omdat de brand lastig uit was te krijgen heeft de Hoogwerker van Spijkenisse bluswerk verricht met het waterkanon.

Het nablussen zal nog enkele uren duren, het pand kan als verloren worden beschouwd. De politie sluit brandstichting niet uit.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Leegstaand pand volledig afgebrand Veerweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Aan de Veerweg in Spijkenisse is vanmorgen een leegstaand pand volledig verwoest tijdens een brand. De brandweer kreeg vrijdagochtend rond kwart voor 4 een melding van een pand wat in de brand stond. Ter plaatse bleek dit inderdaad het geval te zijn, de vlammen sloegen uit het pand.

Met twee blusvoertuigen heeft de brandweer de brand geprobeerd te bestrijden, even later werd de havendienst  met de RPA blusboot erbij gehaald.  Sein middelbrand werd al snel gemaakt, de RPA hoefde uit eindelijk geen bluswerk te verrichten. Met vier hogedrukslangen heeft de brandweer de brand bestreden, omdat de brand lastig uit was te krijgen heeft de Hoogwerker van Spijkenisse bluswerk verricht met het waterkanon.

Het nablussen zal nog enkele uren duren, het pand kan als verloren worden beschouwd. De politie sluit brandstichting niet uit.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!