Man mishandeld in metro Schenkel Rotterdam

zondag 29 mei 2011 16:11

ROTTERDAM – Een bejaarde man is zondagmiddag mishandeld in de metro nadat hij per ongeluk tegen een 18-jarige jongen aan reed. Het incident gebeurde ter hoogte van de halte Schenkel.

De 80-jarige man is nadat hij per ongeluk tegen de 18-jarige jongen aan reed mishandeld. De man is met hoofd letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte is na het mishandelen direct op de vlucht geslagen. Een aantal omstanders zijn hierop achter de man aangerend, en aan de politie door gegeven waar ze waren. De jongen is hierop ingerekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man mishandeld in metro Schenkel Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een bejaarde man is zondagmiddag mishandeld in de metro nadat hij per ongeluk tegen een 18-jarige jongen aan reed. Het incident gebeurde ter hoogte van de halte Schenkel.

De 80-jarige man is nadat hij per ongeluk tegen de 18-jarige jongen aan reed mishandeld. De man is met hoofd letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte is na het mishandelen direct op de vlucht geslagen. Een aantal omstanders zijn hierop achter de man aangerend, en aan de politie door gegeven waar ze waren. De jongen is hierop ingerekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!