Jongen op fiets aangereden door auto Piersonstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Maandagmiddag even na half 5 krijgt de brandweer een melding van een mogelijke beknelling op de gevaarlijke kruising van de Burgemeester van Haarenlaan met de Piersonstraat in Schiedam. Ook politie en ambulance spoeden zich naar het adres.

- Advertisement -

Ter plaatse blijkt dat een jongen is aangereden door een auto. De jongen zat op zijn fiets en kwam na de aanrijding ten val. Hij is na enige behandelingen zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance.De verwondingen bleken allemaal mee te vallen. De brandweer zou gealarmeerd zijn omdat de jongen mogelijk onder de auto lag. Dit bleek niet het geval en de brandweer is dan ook niet ter plaatse gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd