GRIP sitautie bij Strand Hoek van Holland vanwege drukte

Date:

Deel bericht:

HOEK van HOLLAND – Donderdagavond is er nabij het strand van Hoek van Holland GRIP 1 van kracht geworden. Dit werd gedaan om de coördinatie tussen alle hulpdiensten beter te laten verlopen.

Tijdens de opening van het strandseizoen zijn een aantal mensen gewond geraakt. Het SIGMA (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie) was gealarmeerd om de gewonden op te vangen. Of dit team ook daadwerkelijk is ingezet is niet bekend.

- Advertisement -

Er zijn wel meerdere ambulances uit verschillende regio’s ingezet. Tot zover bekend zijn vijf mensen gewond geraakt. De opening met ongeveer 90.000 bezoekers is verder rustig verlopen. De politie was met grote aantallen aanwezig om grotere incidenten te voorkomen. Om kwart over 9 was het incident onder controle.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd