Kop-staart aanrijding Botlektunnel

donderdag 2 juni 2011 18:19

HOOGVLIET – Rond kwart voor 5 heeft er op de A15 en kleine kop-staart aanrijding. Omdat het net na de tunnel gebeurd was, werden er twee rijbanen afgesloten zodat de hulpdiensten veilig konden werken.

Al snel werd er duidelijk dat niks ernstig aan de hand was en kon de brandweer al weer terug. Na dat één van de bestuurders nagekeken was door het ambulance personeel was in tussentijd de rijbaan opgeruimd en konden de rijbanen weer open.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kop-staart aanrijding Botlektunnel
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Rond kwart voor 5 heeft er op de A15 en kleine kop-staart aanrijding. Omdat het net na de tunnel gebeurd was, werden er twee rijbanen afgesloten zodat de hulpdiensten veilig konden werken.

Al snel werd er duidelijk dat niks ernstig aan de hand was en kon de brandweer al weer terug. Na dat één van de bestuurders nagekeken was door het ambulance personeel was in tussentijd de rijbaan opgeruimd en konden de rijbanen weer open.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!