dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Kop-staart aanrijding Botlektunnel

- advertentie -

HOOGVLIET – Rond kwart voor 5 heeft er op de A15 en kleine kop-staart aanrijding. Omdat het net na de tunnel gebeurd was, werden er twee rijbanen afgesloten zodat de hulpdiensten veilig konden werken.

Al snel werd er duidelijk dat niks ernstig aan de hand was en kon de brandweer al weer terug. Na dat één van de bestuurders nagekeken was door het ambulance personeel was in tussentijd de rijbaan opgeruimd en konden de rijbanen weer open.

Foto’s : Ivar van Dijk


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -