Lekkende scooter zorgt voor benzinelucht in kelderbox

donderdag 2 juni 2011 16:07

SCHIEDAM – De brandweer van Schiedam werd donderdagmiddag samen met de politie naar het Johan Straussplein in Schiedam gestuurd. Bewoners roken hier al enkele dagen een benzinelucht, en wouden weten wat de lucht veroorzaakte.

Omdat de explosiemeter van de brandweer al snel in alarm sprong was het genoodzaakt de oorzaak te vinden. Deze werd uiteindelijk gevonden bij een scooter, die in een van de kelderboxen benzine stond te lekken. Na wat zand over de plas benzine gestrooid te hebben, zat de klus er op voor de brandweer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lekkende scooter zorgt voor benzinelucht in kelderbox
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – De brandweer van Schiedam werd donderdagmiddag samen met de politie naar het Johan Straussplein in Schiedam gestuurd. Bewoners roken hier al enkele dagen een benzinelucht, en wouden weten wat de lucht veroorzaakte.

Omdat de explosiemeter van de brandweer al snel in alarm sprong was het genoodzaakt de oorzaak te vinden. Deze werd uiteindelijk gevonden bij een scooter, die in een van de kelderboxen benzine stond te lekken. Na wat zand over de plas benzine gestrooid te hebben, zat de klus er op voor de brandweer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!