woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Lekkende scooter zorgt voor benzinelucht in kelderbox

- advertentie -

SCHIEDAM – De brandweer van Schiedam werd donderdagmiddag samen met de politie naar het Johan Straussplein in Schiedam gestuurd. Bewoners roken hier al enkele dagen een benzinelucht, en wouden weten wat de lucht veroorzaakte.

Omdat de explosiemeter van de brandweer al snel in alarm sprong was het genoodzaakt de oorzaak te vinden. Deze werd uiteindelijk gevonden bij een scooter, die in een van de kelderboxen benzine stond te lekken. Na wat zand over de plas benzine gestrooid te hebben, zat de klus er op voor de brandweer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -