Brandweer vindt oorzaak van gaslucht

zondag 5 juni 2011 21:17

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen heeft zondagavond in de Jan van Arkelstraat onderzoek gedaan naar een gaslucht. Bewoners hebben in kelderboxen een gaslucht waargenomen en hebben de brandweer gebeld. Deze zijn na lang onderzoek met een petroleumstelletje uit de portiek gekomen.

Dit bleek de oorzaak te zijn van de gaslucht. Na een ruim half uur kon de brandweer van Vlaardingen weer inrukken.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer vindt oorzaak van gaslucht
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen heeft zondagavond in de Jan van Arkelstraat onderzoek gedaan naar een gaslucht. Bewoners hebben in kelderboxen een gaslucht waargenomen en hebben de brandweer gebeld. Deze zijn na lang onderzoek met een petroleumstelletje uit de portiek gekomen.

Dit bleek de oorzaak te zijn van de gaslucht. Na een ruim half uur kon de brandweer van Vlaardingen weer inrukken.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!