Man stikt bijna in stukje vlees, traumahelikopter assisteert

dinsdag 7 juni 2011 19:11

VLAARDINGEN – De Rotterdamse traumahelikopter is dinsdagmiddag door de alarmcentrale naar de Formido aan de Gerard Burgerlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was iemand stikkende in een stukje vlees dat in de keel bleef hangen. De piloot van de traumahelikopter, die zeer snel ter plaatse was, heeft de helikopter voor de brandweerkazerne neergezet.

Door hulp van medisch personeel kon het slachtoffer weer ademen, na controle bleek dat hij niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Het ingezet materieel kon snel inzetbaar.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man stikt bijna in stukje vlees, traumahelikopter assisteert
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – De Rotterdamse traumahelikopter is dinsdagmiddag door de alarmcentrale naar de Formido aan de Gerard Burgerlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was iemand stikkende in een stukje vlees dat in de keel bleef hangen. De piloot van de traumahelikopter, die zeer snel ter plaatse was, heeft de helikopter voor de brandweerkazerne neergezet.

Door hulp van medisch personeel kon het slachtoffer weer ademen, na controle bleek dat hij niet mee hoefde naar het ziekenhuis. Het ingezet materieel kon snel inzetbaar.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!