Man valt van gallerij Andries Van Bronckhorstlaan Spijkenisse

dinsdag 7 juni 2011 16:46

SPIJKENISSE – Dinsdagmiddag troffen buurt bewoners van de Andries van Bronckhorstlaan een man aan op de grond. Omdat de man gevallen was van een gallerij werd de traumahelicopter gealarmeerd.

De politie was als eerste ter plaatse, toen de agenten aankwamen toonde de man al geen teken van leven meer. De politie heeft de man afgeschermd voor publiek met een stuk zeil. Toen het mobiel medisch team ter plaatse was heeft deze samen met het ambulancepersoneel geprobeerd de man te reanimeren. Dit mocht helaas niet meer baten, de politie doet onderzoek of het een ongeluk of zelfmoord was. Ook word momenteel misdaad niet uitgesloten.

Uit onderzoek heeft de politie een deel van de 4e etage afgesloten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man valt van gallerij Andries Van Bronckhorstlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Dinsdagmiddag troffen buurt bewoners van de Andries van Bronckhorstlaan een man aan op de grond. Omdat de man gevallen was van een gallerij werd de traumahelicopter gealarmeerd.

De politie was als eerste ter plaatse, toen de agenten aankwamen toonde de man al geen teken van leven meer. De politie heeft de man afgeschermd voor publiek met een stuk zeil. Toen het mobiel medisch team ter plaatse was heeft deze samen met het ambulancepersoneel geprobeerd de man te reanimeren. Dit mocht helaas niet meer baten, de politie doet onderzoek of het een ongeluk of zelfmoord was. Ook word momenteel misdaad niet uitgesloten.

Uit onderzoek heeft de politie een deel van de 4e etage afgesloten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!