Bejaard echtpaar overvallen met geweld.

Date:

Deel bericht:

PAPENDRECHT – Aan het begin van vrijdag avond 10 Juni vind er een overval plaats in een seniorenflat aan de PS Gebrandystraat in Papendrecht. Deze overval werd behoorlijk gewelddadig uitgevoerd door 2 verdachten.

Omdat de politie dacht dat de verdachten nog binnen konden zitten trokken ze hierop hun kogelwerende vesten aan, en riep de brandweer voor hulp om de deur openen. Hierop werden de ladder en de tankautospuit en de officier van dienst opgeroepen. De brandweer ging vervolgens met een ram, kettingzaag en een breekijzer samen met de politie naar boven. Het ambulancepersoneel stond uit voorzorg paraat, deze mocht voor hun eigen veiligheid niet naar boven.

- Advertisement -

Eenmaal toen de deur geopend was, bleek dat er 2 slachtoffers waren en hierop werd de 2e ambulance gealarmeerd. Een oudere man is ter plaatse behandeld, de vrouw van de man is naar het ziekenhuis gebracht. Politie heeft een sms-alert uitgestuurd om uit te kijken voor 2 verdachten, geen signalement. De politie zoekt nog getuigen voor het onderzoek dus heeft u iets gehoord, of gezien bel dan A.U.B de politie op 0900-8844.

Foto’s : Sonny Lasschuit

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd