Stoffelijk overschot aangetroffen Roel Langerakweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Zondagavond word door de politie bekend gemaakt dat er in een sloot aan de Roel Langerakweg in Rotterdam een stoffelijk overschot is aangetroffen. Een voorbijganger trof daar het stoffelijk overschot van de man aan in de sloot en deed direct de eerste melding bij de politie. Agenten die ter plaatse kwamen troffen daar inderdaad een stoffelijk overschot aan. 

Veel politie agenten, rechercheurs van de Forenische Opsporing en het NFI (Nederlands Forenisch Instituut) starten het onderzoek en maken een plaats delict. Even later arriveerde ook de politie helikopter van het KLPD voor beelden en sporen vanuit de lucht. De heli lande tussendoor 2 maal in het park, nabij het plaats delict, om een rechercheur van de Forenische Opsoring in te laten stappen en later om weer uit te stappen. De landing en het opstijgen trok veel bekijks, net als het incident zelf.

Het gehele park in de omgeving van het plaats delict is groots afgezet ivm het onderzoek. Rechercheurs hebben diverse auto’s die langs het water stonden onderzocht op mogelijke sporen. Een auto is later meegenomen door een takelwagen van de verkeerspolitie. Verder onderzoek naar het misdrijf loopt nog, waar de politie vanuit gaat. Nadere informatie over de identiteit van het stoffelijk overschot en de toedracht van het misdrijf e.d is nog onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd