Stoffelijk overschot aangetroffen Roel Langerakweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Zondagavond word door de politie bekend gemaakt dat er in een sloot aan de Roel Langerakweg in Rotterdam een stoffelijk overschot is aangetroffen. Een voorbijganger trof daar het stoffelijk overschot van de man aan in de sloot en deed direct de eerste melding bij de politie. Agenten die ter plaatse kwamen troffen daar inderdaad een stoffelijk overschot aan. 

Veel politie agenten, rechercheurs van de Forenische Opsporing en het NFI (Nederlands Forenisch Instituut) starten het onderzoek en maken een plaats delict. Even later arriveerde ook de politie helikopter van het KLPD voor beelden en sporen vanuit de lucht. De heli lande tussendoor 2 maal in het park, nabij het plaats delict, om een rechercheur van de Forenische Opsoring in te laten stappen en later om weer uit te stappen. De landing en het opstijgen trok veel bekijks, net als het incident zelf.

- Advertisement -

Het gehele park in de omgeving van het plaats delict is groots afgezet ivm het onderzoek. Rechercheurs hebben diverse auto’s die langs het water stonden onderzocht op mogelijke sporen. Een auto is later meegenomen door een takelwagen van de verkeerspolitie. Verder onderzoek naar het misdrijf loopt nog, waar de politie vanuit gaat. Nadere informatie over de identiteit van het stoffelijk overschot en de toedracht van het misdrijf e.d is nog onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....