Twee gewonden en drie aanhoudingen na steekpartij Aelscholverlaan Vlaardingen

zondag 12 juni 2011 16:30

VLAARDINGEN – Bij een steekpartij in een woning aan de Aelscholverlaan in Vlaardingen zijn zondagochtend rond half zes twee mannen (14 en 26) gewond geraakt. Het medisch personeel, dat van de politie op afstand moest blijven, kon pas na ongeveer twintig minuten de woning betreden om de gewonden te verzorgen.

Twee ambulance’s hebben de gewonden naar een ziekenhuis vervoerd. De politie is met beide gewonden mee naar het ziekenhuis gegaan. Nadat gewonden het ziekenhuis konden verlaten zijn ze, net als nog één persoon, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de steekpartij in onderzoek, en hoopt zo onder andere de toedracht te achterhalen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden en drie aanhoudingen na steekpartij Aelscholverlaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Bij een steekpartij in een woning aan de Aelscholverlaan in Vlaardingen zijn zondagochtend rond half zes twee mannen (14 en 26) gewond geraakt. Het medisch personeel, dat van de politie op afstand moest blijven, kon pas na ongeveer twintig minuten de woning betreden om de gewonden te verzorgen.

Twee ambulance’s hebben de gewonden naar een ziekenhuis vervoerd. De politie is met beide gewonden mee naar het ziekenhuis gegaan. Nadat gewonden het ziekenhuis konden verlaten zijn ze, net als nog één persoon, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de steekpartij in onderzoek, en hoopt zo onder andere de toedracht te achterhalen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!