Stuk gras in brand Poldervaart Schiedam

dinsdag 14 juni 2011 20:09

SCHIEDAM – Dinsdagavond rond half 7 krijgt de Schiedamse brandweer een melding van een buiten brand aan de Poldervaart in Schiedam. Ter plaatse blijkt het te gaan om een stuk gras dat in de brand staat. Moeiteloos komt de grote brandweerwagen over de smalle weg aanrijden.

Met 2 stralen hogedruk word het brandje geblust. De brandweer kon na een kleine 10 minuten weer inpakken. Het brandje zou ontstaan kunnen zijn door de droogte, maar brandstichting word niet uitgesloten.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stuk gras in brand Poldervaart Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Dinsdagavond rond half 7 krijgt de Schiedamse brandweer een melding van een buiten brand aan de Poldervaart in Schiedam. Ter plaatse blijkt het te gaan om een stuk gras dat in de brand staat. Moeiteloos komt de grote brandweerwagen over de smalle weg aanrijden.

Met 2 stralen hogedruk word het brandje geblust. De brandweer kon na een kleine 10 minuten weer inpakken. Het brandje zou ontstaan kunnen zijn door de droogte, maar brandstichting word niet uitgesloten.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!