Uitslaande Flatbrand als oefening brandweer Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Dinsdagavond had de brandweer een uitslaande brand in een flat aan de Viskaarweg als oefening. De woningen waren slooppanden, de brandweer kan deze uitstekend gebruiken als oefen lokatie. De brandweer had van te voren meerdere woningen en kelders in de brand gestoken, de rook was van ver af te zien. 

Met meerdere hogedruk spuiten heeft de brandweer de brand bestreden, ook moesten zij opzoek naar eventuele slachtoffers. Hiervan werden er 2 aangetroffen, deze zijn in veiligheid gebracht. Omdat verschillende deuren op slot zaten moest de brandweer met middel van een stormram de deur forceren. Na een klein half uurtje was de brand onder controle. Na een controle van alle kamers bleek het vuur uit te zijn, na het inpakken kon de brandweer terug naar de kazerne.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd