Man verslikt zich in eten eetcafé Zeezicht Rotterdam

woensdag 15 juni 2011 20:00

ROTTERDAM – Rond tien voor half 8 werd de traumahelikopter samen met een ambulance opgeroepen. Ter plaatse bleek het gaan om een oudere man die zich had verslikt in zijn eten. De man kon door de ambulancemedewerkers worden bevrijd van het obstakel in zijn luchtweg en de traumahelikopter werd gecanceld.

Meneer is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

Foto’s : Jeroen van Oort / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man verslikt zich in eten eetcafé Zeezicht Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Rond tien voor half 8 werd de traumahelikopter samen met een ambulance opgeroepen. Ter plaatse bleek het gaan om een oudere man die zich had verslikt in zijn eten. De man kon door de ambulancemedewerkers worden bevrijd van het obstakel in zijn luchtweg en de traumahelikopter werd gecanceld.

Meneer is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

Foto’s : Jeroen van Oort / VRR112

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!