Bewoonster blust brand in woning Noorwitsstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – De bewoonster van een pand heeft vrijdagavond een kleine brand in haar eigen woning geblust. Het betrof een woning aan de Noorwitsstraat. De brand was ontstaan nadat een kaars de gordijnen in de brand hadden gezet.

De bewoonster heeft hierop direct de brand zelf geblust. Op het moment dat de brand uitbrak waren de vrouw en haar dochter aanwezig in de woning. Beide zijn meegenomen voor controle, de vrouw had hevige rook inhalatie. De brandweer heeft de woning doorzocht, hierop is niks meer aangetroffen. De woning is geventileerd, waarna de brandweer inzetbaar ging.

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd