woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Brandweer treft gewonde man aan bij melding buitenbrand Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen wordt zaterdagavond naar de Amsterdamlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was volgens de melder een buitenbrand. Op de Amsterdamlaan wordt echter geen brand gevonden. Wel lag op het des betreffende adres een man gewond op de grond, nabij de skatebaan.

De brandweer liet direct een ambulance komen en legde om het slachtoffer heen een reddingsdeken. Dit zorgt er voor dat het slachtoffer niet onderkoeld raakt. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, achteraf is besloten om de man mee te nemen voor verder onderzoek. Of  de gewonde man met de melding te maken heeft, en hoe deze gewond is geraakt is niet bekend. Mogelijk is de man bij een vechtpartij betrokken geweest.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -