Brandweer treft gewonde man aan bij melding buitenbrand Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen wordt zaterdagavond naar de Amsterdamlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was volgens de melder een buitenbrand. Op de Amsterdamlaan wordt echter geen brand gevonden. Wel lag op het des betreffende adres een man gewond op de grond, nabij de skatebaan.

De brandweer liet direct een ambulance komen en legde om het slachtoffer heen een reddingsdeken. Dit zorgt er voor dat het slachtoffer niet onderkoeld raakt. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, achteraf is besloten om de man mee te nemen voor verder onderzoek. Of  de gewonde man met de melding te maken heeft, en hoe deze gewond is geraakt is niet bekend. Mogelijk is de man bij een vechtpartij betrokken geweest.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd