Brandweer treft gewonde man aan bij melding buitenbrand Vlaardingen

zaterdag 18 juni 2011 21:07

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen wordt zaterdagavond naar de Amsterdamlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was volgens de melder een buitenbrand. Op de Amsterdamlaan wordt echter geen brand gevonden. Wel lag op het des betreffende adres een man gewond op de grond, nabij de skatebaan.

De brandweer liet direct een ambulance komen en legde om het slachtoffer heen een reddingsdeken. Dit zorgt er voor dat het slachtoffer niet onderkoeld raakt. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, achteraf is besloten om de man mee te nemen voor verder onderzoek. Of  de gewonde man met de melding te maken heeft, en hoe deze gewond is geraakt is niet bekend. Mogelijk is de man bij een vechtpartij betrokken geweest.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer treft gewonde man aan bij melding buitenbrand Vlaardingen
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen wordt zaterdagavond naar de Amsterdamlaan in Vlaardingen gestuurd. Hier was volgens de melder een buitenbrand. Op de Amsterdamlaan wordt echter geen brand gevonden. Wel lag op het des betreffende adres een man gewond op de grond, nabij de skatebaan.

De brandweer liet direct een ambulance komen en legde om het slachtoffer heen een reddingsdeken. Dit zorgt er voor dat het slachtoffer niet onderkoeld raakt. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, achteraf is besloten om de man mee te nemen voor verder onderzoek. Of  de gewonde man met de melding te maken heeft, en hoe deze gewond is geraakt is niet bekend. Mogelijk is de man bij een vechtpartij betrokken geweest.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!