Brand in stofzuiger maakt woning onbewoonbaar Goudbloemstraat Vlaardingen

Date:

Share post:

VLAARDINGEN – In een woning aan de Goudsbloemstraat in Vlaardingen heeft maandagmiddag brand gewoed. De brandweer die snel ter plaatse was, heeft de brandhaard vermoedelijk een stofzuiger naar buiten gebracht een daar afgeblust. Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners waren niet thuis op het moment van de brand.

Toen deze thuis kwamen hebben ze de brand opgemerkt en meteen de brandweer gebeld. Wel was er een hond in de woning aanwezig. Deze is op tijd uit de woning gered. Ondanks dat het kleine brand was, heeft de woning veel schade opgelopen. De woning is voorlopig onbewoonbaar verklaard.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd