Brand in stofzuiger maakt woning onbewoonbaar Goudbloemstraat Vlaardingen

maandag 20 juni 2011 17:32

VLAARDINGEN – In een woning aan de Goudsbloemstraat in Vlaardingen heeft maandagmiddag brand gewoed. De brandweer die snel ter plaatse was, heeft de brandhaard vermoedelijk een stofzuiger naar buiten gebracht een daar afgeblust. Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners waren niet thuis op het moment van de brand.

Toen deze thuis kwamen hebben ze de brand opgemerkt en meteen de brandweer gebeld. Wel was er een hond in de woning aanwezig. Deze is op tijd uit de woning gered. Ondanks dat het kleine brand was, heeft de woning veel schade opgelopen. De woning is voorlopig onbewoonbaar verklaard.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in stofzuiger maakt woning onbewoonbaar Goudbloemstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – In een woning aan de Goudsbloemstraat in Vlaardingen heeft maandagmiddag brand gewoed. De brandweer die snel ter plaatse was, heeft de brandhaard vermoedelijk een stofzuiger naar buiten gebracht een daar afgeblust. Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners waren niet thuis op het moment van de brand.

Toen deze thuis kwamen hebben ze de brand opgemerkt en meteen de brandweer gebeld. Wel was er een hond in de woning aanwezig. Deze is op tijd uit de woning gered. Ondanks dat het kleine brand was, heeft de woning veel schade opgelopen. De woning is voorlopig onbewoonbaar verklaard.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!