Trauma-team gealarmeerd voor zwangere vrouw Carel Fabritiuspad Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -

SPIJKENISSE – Maandagavond werd aan de Carel Fabritiuspad in Spijkenisse 112 gebeld voor een zwangere vrouw. Het kindje waar het om ging was nog geen maand oud, omdat de zwangere vrouw ernstige klachten had werd het mobiel medisch team gestuurd.

Ambulancepersoneel was al ter plaatse samen met de politie, de traumahelicopter lande 15 meter verder op een nabij gelegen grasveldje.

Het medische personeel heeft de vrouw warm gehouden met een deken, wat er precies aan de hand was is nog onbekend. De vrouw is met spoed samen met een MMT verpleegkundige overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd