dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Traumahelikopter bij ongeval binnenhuis

- advertentie -

BARENDRECHT – In een woning aan de Tjalk in Barendrecht is omstreeks acht uur vanavond een ongeval gebeurd. Een traumahelikopter en ambulance gingen met spoed op deze melding af. Na even zoeken vond de bemanning van de traumahelikopter een plekje op een voetbal veldje nabij de Tjalk.

De arts heeft op een fiets van een omstanders de laatste meters naar het adres afgelegd. Veel nieuwsgierige omwonende kwamen kijken naar de helikopter op het sportveldje. Na een korte inzet is de traumahelikopter teruggekeerd naar de thuis basis op Rotterdam-Airport.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -