woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrachtwagen gekanteld op A15 thv Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET –  Op de A15 ter hoogte van Hoogvliet is vanmiddag een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagen kwam vanaf de A4 en wilde de A15 opgaan waarbij de bestuurder de macht over het stuur verloor en door 2 vangrails is geschoten en tot stilstand kwam op de naastgelegen verbindingsweg om van de A15 de afrit Hoogvliet te nemen.

Bij dit ongeval werden de hulpdiensten groots gealarmeerd, zo werden er diverse brandweer eenheden, ambulances, de traumahelikopter en de politie gealarmeerd. Achteraf bleek het letsel van de chauffeur van de vrachtwagen mee te vallen. Deze is wel afgevoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Door het ongeval stonden er lange files op de A4 en A15. Ook was het druk in Hoogvliet omdat al het verkeer dat vanaf de beneluxtunnel de A15 richting de botlek op wilde gaan om moest rijden via het gaderingviaduct. De verbindingswegen van de A4 naar de A15 richting de Botlek en van de A15 naar de afrit Hoogvliet zullen nog geruime tijd zijn afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden, onderzoek naar de toedracht van het ongeval en noodreparaties aan de vangrail.

Hoe de bestuurder de macht over het stuur kon verliezen is nog niet bekend.

Foto’s : Arne Riegman


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -