Frituurpan vat vlam in woning Pottenbakkerij Barendrecht

dinsdag 28 juni 2011 22:40

Barendrecht – Vanmiddag werd er aan de Pottenbakkerij in Smitshoek een gebouwbrand gemeld. Dit bleek een brand in een frituurpan. Twee tankautospuiten rukten met spoed uit naar de melding in Smitshoek. Daar had de bewoner samen met behulpzame buren de brand geblust.

De brandweer heeft ter plaatse nageblust. De tweede tankautospuit bleek niet meer nodig. De schade bleef door het optreden van de bewoner samen met de buren beperkt. Met een overdrukventilator is de woning geventileerd.

Foto’s : Jeremy Schuurman

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Frituurpan vat vlam in woning Pottenbakkerij Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Vanmiddag werd er aan de Pottenbakkerij in Smitshoek een gebouwbrand gemeld. Dit bleek een brand in een frituurpan. Twee tankautospuiten rukten met spoed uit naar de melding in Smitshoek. Daar had de bewoner samen met behulpzame buren de brand geblust.

De brandweer heeft ter plaatse nageblust. De tweede tankautospuit bleek niet meer nodig. De schade bleef door het optreden van de bewoner samen met de buren beperkt. Met een overdrukventilator is de woning geventileerd.

Foto’s : Jeremy Schuurman

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!