Zoektocht naar vrouw te water Dr. Schaepmansingel Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word er bij de alarmcentrale een melding gedaan dat er op de Dr. Schaepmansingel in Schiedam een vrouw te water zou zijn geraakt. De vrouw zou te water zijn geraakt bij het speeleilandje wat tussen de Vlaardingerdijk en de Burg. Van Haarenlaan licht. De hulpdiensten rukken hierop direct uit met o.a 2 duikteams.

De Schiedammers zijn als eerste ter plaatse en beginnen direct het water af te zoeken bij het speeleilandje. Al snel word duidelijk dat de duikers naar de Burgemeester van Haarenlaan moeten om daar verder te zoeken. Ook de ter plaatse gekomen politie en de motorambulance hebben een aantal rondjes gemaakt om het water. Deze zoektocht heeft alleen niets opgeleverd en er is uiteindelijk niks aangetroffen. Later werd duidelijk dat de vrouw al uit het water zou zijn, waarop de brandweer wagens uit Schiedam, Spijkenisse en Rotterdam weer terug konden keren naar de kazerne’s.

- Advertisement -

De melding zou gedaan zijn vanuit een flat aan de Dr. Schaepmansingel.  Het incident trok veel bekijks van onwonende.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd