Zoektocht naar vrouw te water Dr. Schaepmansingel Schiedam

donderdag 30 juni 2011 14:06

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word er bij de alarmcentrale een melding gedaan dat er op de Dr. Schaepmansingel in Schiedam een vrouw te water zou zijn geraakt. De vrouw zou te water zijn geraakt bij het speeleilandje wat tussen de Vlaardingerdijk en de Burg. Van Haarenlaan licht. De hulpdiensten rukken hierop direct uit met o.a 2 duikteams.

De Schiedammers zijn als eerste ter plaatse en beginnen direct het water af te zoeken bij het speeleilandje. Al snel word duidelijk dat de duikers naar de Burgemeester van Haarenlaan moeten om daar verder te zoeken. Ook de ter plaatse gekomen politie en de motorambulance hebben een aantal rondjes gemaakt om het water. Deze zoektocht heeft alleen niets opgeleverd en er is uiteindelijk niks aangetroffen. Later werd duidelijk dat de vrouw al uit het water zou zijn, waarop de brandweer wagens uit Schiedam, Spijkenisse en Rotterdam weer terug konden keren naar de kazerne’s.

De melding zou gedaan zijn vanuit een flat aan de Dr. Schaepmansingel.  Het incident trok veel bekijks van onwonende.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zoektocht naar vrouw te water Dr. Schaepmansingel Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word er bij de alarmcentrale een melding gedaan dat er op de Dr. Schaepmansingel in Schiedam een vrouw te water zou zijn geraakt. De vrouw zou te water zijn geraakt bij het speeleilandje wat tussen de Vlaardingerdijk en de Burg. Van Haarenlaan licht. De hulpdiensten rukken hierop direct uit met o.a 2 duikteams.

De Schiedammers zijn als eerste ter plaatse en beginnen direct het water af te zoeken bij het speeleilandje. Al snel word duidelijk dat de duikers naar de Burgemeester van Haarenlaan moeten om daar verder te zoeken. Ook de ter plaatse gekomen politie en de motorambulance hebben een aantal rondjes gemaakt om het water. Deze zoektocht heeft alleen niets opgeleverd en er is uiteindelijk niks aangetroffen. Later werd duidelijk dat de vrouw al uit het water zou zijn, waarop de brandweer wagens uit Schiedam, Spijkenisse en Rotterdam weer terug konden keren naar de kazerne’s.

De melding zou gedaan zijn vanuit een flat aan de Dr. Schaepmansingel.  Het incident trok veel bekijks van onwonende.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!