woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Zoektocht naar vrouw te water Dr. Schaepmansingel Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word er bij de alarmcentrale een melding gedaan dat er op de Dr. Schaepmansingel in Schiedam een vrouw te water zou zijn geraakt. De vrouw zou te water zijn geraakt bij het speeleilandje wat tussen de Vlaardingerdijk en de Burg. Van Haarenlaan licht. De hulpdiensten rukken hierop direct uit met o.a 2 duikteams.

De Schiedammers zijn als eerste ter plaatse en beginnen direct het water af te zoeken bij het speeleilandje. Al snel word duidelijk dat de duikers naar de Burgemeester van Haarenlaan moeten om daar verder te zoeken. Ook de ter plaatse gekomen politie en de motorambulance hebben een aantal rondjes gemaakt om het water. Deze zoektocht heeft alleen niets opgeleverd en er is uiteindelijk niks aangetroffen. Later werd duidelijk dat de vrouw al uit het water zou zijn, waarop de brandweer wagens uit Schiedam, Spijkenisse en Rotterdam weer terug konden keren naar de kazerne’s.

De melding zou gedaan zijn vanuit een flat aan de Dr. Schaepmansingel.  Het incident trok veel bekijks van onwonende.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -