14 jarige overleden na aanrijding met vuilniswagen Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

VLAARDINGEN – Woensdagochtend rond tien over negen heeft er op de kruising van de Lepelaarsingel met de Dillenburgsingel een dodelijke aanrijding plaatsgevonden. Een 14 jarige jongen uit vlaardingen is hierbij om het leven gekomen. De jongen kwam met zijn fiets onder de vuilniswagen terecht.

Helaas mocht hun hulp niet meer baten. De jongen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Dillenburgsingel en een gedeelte van de Lepelaarsingel is lange tijd afgesloten geweest in verband met het onderzoek en het bergen van het lichaam. EcoLoss kwam ter plaatse om kijkschermen te plaatsen, zodat de hulpverleners rustig hun werk konden doen. Een takelwagen van Steenhoven kwam ter plaatse om de vrachtwagen een stukje omhoog te liften, zodat het lichaam onder de vrachtwagen vandaan kon worden gehaald en richting de lijkwagen gebracht kon worden.

De verkeerspolitie is direct gestart met het onderzoek. Hieruit moet blijken hoe het ongeval heeft kunnen  gebeuren.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd