Brand op eerste etage woning Braassemermeer Barendrecht

donderdag 7 juli 2011 23:24

BARENDRECHT – Vanavond werd de brandweer van Barendrecht gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Braassemermeer in Carnisselande. De brandweer rukten uit met twee tankautospuiten en een ladder. Ook reden ambulance en politie mee met deze melding. Uit de woning kwam een lichte rookontwikkeling.

Ter plaatse heeft de eigenaar van de woning pogingen ondernomen om de brand te blussen met een poederblusser. Bij aankomst van de brandweer hebben zij met een straal hogedruk de brand op de 1e etage geheel geblust. Het huis is geventileerd en overgedragen aan de politie. Wat de schade is is onbekend.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand op eerste etage woning Braassemermeer Barendrecht
Schrijver:

 

 

BARENDRECHT – Vanavond werd de brandweer van Barendrecht gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Braassemermeer in Carnisselande. De brandweer rukten uit met twee tankautospuiten en een ladder. Ook reden ambulance en politie mee met deze melding. Uit de woning kwam een lichte rookontwikkeling.

Ter plaatse heeft de eigenaar van de woning pogingen ondernomen om de brand te blussen met een poederblusser. Bij aankomst van de brandweer hebben zij met een straal hogedruk de brand op de 1e etage geheel geblust. Het huis is geventileerd en overgedragen aan de politie. Wat de schade is is onbekend.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!