Vrouw neergestoken en agenten bedreigd Serpelingenstraat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Aan de Serpelingenstraat is donderdagavond een vrouw door een nog onbekende man in haar zij gestoken. Buren hebben 112 gebeld, het ambulancepersoneel moest wachten tot de politie de man had gearresteerd.

De agenten ter plaatse zijn in de woning door de zelfde man bedreigd met het zelfde mes, hierop drukte de agent z’n noodknop in op de portofoon. De agenten zijn in een worsteling geraakt met de man, tijdens het gevecht heeft een politie agent zelf pepperspray in z’n ogen gekregen. De man was evenlater in de boeien geslagen. Totaal werden er 13 politiewagens gestuurd, waar onder 2 hondenwagens.

- Advertisement -

De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel en had geen ernstige verwondingen, de agent heeft z’n ogen uitgespoeld met een speciaal middel.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd