Vrouw neergestoken en agenten bedreigd Serpelingenstraat Hoogvliet

donderdag 7 juli 2011 22:37

HOOGVLIET – Aan de Serpelingenstraat is donderdagavond een vrouw door een nog onbekende man in haar zij gestoken. Buren hebben 112 gebeld, het ambulancepersoneel moest wachten tot de politie de man had gearresteerd.

De agenten ter plaatse zijn in de woning door de zelfde man bedreigd met het zelfde mes, hierop drukte de agent z’n noodknop in op de portofoon. De agenten zijn in een worsteling geraakt met de man, tijdens het gevecht heeft een politie agent zelf pepperspray in z’n ogen gekregen. De man was evenlater in de boeien geslagen. Totaal werden er 13 politiewagens gestuurd, waar onder 2 hondenwagens.

De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel en had geen ernstige verwondingen, de agent heeft z’n ogen uitgespoeld met een speciaal middel.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw neergestoken en agenten bedreigd Serpelingenstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Aan de Serpelingenstraat is donderdagavond een vrouw door een nog onbekende man in haar zij gestoken. Buren hebben 112 gebeld, het ambulancepersoneel moest wachten tot de politie de man had gearresteerd.

De agenten ter plaatse zijn in de woning door de zelfde man bedreigd met het zelfde mes, hierop drukte de agent z’n noodknop in op de portofoon. De agenten zijn in een worsteling geraakt met de man, tijdens het gevecht heeft een politie agent zelf pepperspray in z’n ogen gekregen. De man was evenlater in de boeien geslagen. Totaal werden er 13 politiewagens gestuurd, waar onder 2 hondenwagens.

De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel en had geen ernstige verwondingen, de agent heeft z’n ogen uitgespoeld met een speciaal middel.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!