Persoon sluit kind binnen in auto

vrijdag 8 juli 2011 02:21

ROTTERDAM – Donderdagmiddag omstreeks kwart over 1 werd de brandweer gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Bajonetstraat. Ter plaatse was de politie al bezig met het opnemen van enige gegevens en het controleren van de situatie. Er bleek een kind binnengesloten te zijn in een personenauto.

De bestuurder was uitgestapt en heeft de deur dichtgegooit met de sleutel nog in het voertuig en door het sluiten van de bestuurders portier is de auto automatisch afgesloten. Hierdoor raakte de baby die nog achterin het voertuig zat binnengesloten. De politie ter plaatse had de assistentie gevraagd van de brandweer om het voertuig te openen. Deze hebben met behulp van een verbogen kledinghanger het slot voorzichtig open gemaakt. Hierdoor raakte de auto nauwelijks beschadigd en hoefde alleen het slot hersteld te worden bij de garage.

Na deze korte maar dankbare inzet konden de mannen van de brandweer weer retour kazerne vertrekken.

Foto’s : Arne Riegman

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon sluit kind binnen in auto
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Donderdagmiddag omstreeks kwart over 1 werd de brandweer gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Bajonetstraat. Ter plaatse was de politie al bezig met het opnemen van enige gegevens en het controleren van de situatie. Er bleek een kind binnengesloten te zijn in een personenauto.

De bestuurder was uitgestapt en heeft de deur dichtgegooit met de sleutel nog in het voertuig en door het sluiten van de bestuurders portier is de auto automatisch afgesloten. Hierdoor raakte de baby die nog achterin het voertuig zat binnengesloten. De politie ter plaatse had de assistentie gevraagd van de brandweer om het voertuig te openen. Deze hebben met behulp van een verbogen kledinghanger het slot voorzichtig open gemaakt. Hierdoor raakte de auto nauwelijks beschadigd en hoefde alleen het slot hersteld te worden bij de garage.

Na deze korte maar dankbare inzet konden de mannen van de brandweer weer retour kazerne vertrekken.

Foto’s : Arne Riegman

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!