dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Persoon sluit kind binnen in auto

- advertentie -

ROTTERDAM – Donderdagmiddag omstreeks kwart over 1 werd de brandweer gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Bajonetstraat. Ter plaatse was de politie al bezig met het opnemen van enige gegevens en het controleren van de situatie. Er bleek een kind binnengesloten te zijn in een personenauto.

De bestuurder was uitgestapt en heeft de deur dichtgegooit met de sleutel nog in het voertuig en door het sluiten van de bestuurders portier is de auto automatisch afgesloten. Hierdoor raakte de baby die nog achterin het voertuig zat binnengesloten. De politie ter plaatse had de assistentie gevraagd van de brandweer om het voertuig te openen. Deze hebben met behulp van een verbogen kledinghanger het slot voorzichtig open gemaakt. Hierdoor raakte de auto nauwelijks beschadigd en hoefde alleen het slot hersteld te worden bij de garage.

Na deze korte maar dankbare inzet konden de mannen van de brandweer weer retour kazerne vertrekken.

Foto’s : Arne Riegman

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -