dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Motorrijder zwaargewond na val op de A4

- advertentie -

PERNIS – Zondagmiddag rond kwart over vier heeft er op de A4 bij Pernis een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een motorrijder ten val kwam. De motorrijder is hierbij over de kop geslagen. Het ongeval  gebeurde op de A4 vanuit Schiedam richting Pernis, net na de Beneluxtunnel, ter hoogte van de Butaanweg.

Vanwege de ernst van de situatie word ook de traumaheli de lucht in gestuurd om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Deze is snel ter plaatse. Na wat rondjes boven de snelweg te hebben gevlogen kon de piloot zijn helikopter op het fietspad bij de Butaanweg aan de grond zetten. De motorrijder is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van de heli is niet meegegaan met de ambulance, waardoor het MMT weer terug kon keren naar het vliegveld. Door het ongeval was er op de A4 richting het Beneluxplein maar een van de vier rijbanen open. Dit zorgde voor lange files vanuit de Beneluxtunnel.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -