Motorrijder zwaargewond na val op de A4

Date:

Deel bericht:

PERNIS – Zondagmiddag rond kwart over vier heeft er op de A4 bij Pernis een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een motorrijder ten val kwam. De motorrijder is hierbij over de kop geslagen. Het ongeval  gebeurde op de A4 vanuit Schiedam richting Pernis, net na de Beneluxtunnel, ter hoogte van de Butaanweg.

Vanwege de ernst van de situatie word ook de traumaheli de lucht in gestuurd om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Deze is snel ter plaatse. Na wat rondjes boven de snelweg te hebben gevlogen kon de piloot zijn helikopter op het fietspad bij de Butaanweg aan de grond zetten. De motorrijder is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van de heli is niet meegegaan met de ambulance, waardoor het MMT weer terug kon keren naar het vliegveld. Door het ongeval was er op de A4 richting het Beneluxplein maar een van de vier rijbanen open. Dit zorgde voor lange files vanuit de Beneluxtunnel.

- Advertisement -

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd