Auto eindigt na parkeerpoging tegen woning

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Een automobilist die zijn auto in een parkeervak aan de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen wilde parkeren is maandagmiddag met zijn auto tegen een woning gereden. De bestuurder van de auto die vermoedelijk achteruit reed om recht voor het parkeervak te komen raakte eerst met de achterkant een andere auto, vervolgens is hij te hard het parkeervak ingereden en tegen de woning tot stilstand gekomen.

Bij de aanrijding is de bestuurder licht gewond geraakt. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen. De auto’s hadden aanzienlijke schade, de woning zelf heeft als schade een scheur in de muur.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd