Auto eindigt na parkeerpoging tegen woning

maandag 11 juli 2011 20:17

VLAARDINGEN – Een automobilist die zijn auto in een parkeervak aan de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen wilde parkeren is maandagmiddag met zijn auto tegen een woning gereden. De bestuurder van de auto die vermoedelijk achteruit reed om recht voor het parkeervak te komen raakte eerst met de achterkant een andere auto, vervolgens is hij te hard het parkeervak ingereden en tegen de woning tot stilstand gekomen.

Bij de aanrijding is de bestuurder licht gewond geraakt. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen. De auto’s hadden aanzienlijke schade, de woning zelf heeft als schade een scheur in de muur.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto eindigt na parkeerpoging tegen woning
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Een automobilist die zijn auto in een parkeervak aan de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen wilde parkeren is maandagmiddag met zijn auto tegen een woning gereden. De bestuurder van de auto die vermoedelijk achteruit reed om recht voor het parkeervak te komen raakte eerst met de achterkant een andere auto, vervolgens is hij te hard het parkeervak ingereden en tegen de woning tot stilstand gekomen.

Bij de aanrijding is de bestuurder licht gewond geraakt. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen. De auto’s hadden aanzienlijke schade, de woning zelf heeft als schade een scheur in de muur.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!