dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Auto eindigt na parkeerpoging tegen woning

- advertentie -

VLAARDINGEN – Een automobilist die zijn auto in een parkeervak aan de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen wilde parkeren is maandagmiddag met zijn auto tegen een woning gereden. De bestuurder van de auto die vermoedelijk achteruit reed om recht voor het parkeervak te komen raakte eerst met de achterkant een andere auto, vervolgens is hij te hard het parkeervak ingereden en tegen de woning tot stilstand gekomen.

Bij de aanrijding is de bestuurder licht gewond geraakt. Hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen. De auto’s hadden aanzienlijke schade, de woning zelf heeft als schade een scheur in de muur.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -