Brandweer schiet te hulp bij paard in de sloot

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – De brandweer heeft woensdagmiddag aan de Joppelaan in Schiedam een paard uit de sloot gehaald. De brandweer werd rond 16:50 gealarmeerd voor een hulpverlening. Al snel blijkt dat er een paard in sloot is gelopen.

Als de brandweer ter plaatse is gaan ze er in eerste instantie van uit dat ze het niet met het materiaal wat ze zelf hebben gaan redden. Hierop wordt ook het HV-team van de brandweer Vlaardingen naar de Joppelaan gestuurd. Net als deze aankomen lukt het de brandweer toch met hun eigen materiaal het paard op het droge te krijgen. Na het schoonspuiten van het materiaal, en een brandweerman in duikpak kon de brandweer terug naar de kazerne.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd