Drukte bij de brandweer door weersomstandigheden

donderdag 14 juli 2011 20:23

ROTTERDAM  – De brandweer in de hele regio is de hele dag bezig geweest met het opruimen van bomen, het leegpompen van kelders of wegen weer vrij te maken. Op de slimme Watering in Schiedam is vanmiddag een hele trambaan onderwater gelopen.

Hier werd de brandweer bij gehaald. In Vlaardingen was de brandweer onder andere nodig op het Nagelkruid, (boom omgewaaid), op de Spoorstraat (boom tegen woning gewaaid) en op de Utrechtlaan (boom omgewaaid). De meldingen gaan op dit moment nog onverminderd verder.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drukte bij de brandweer door weersomstandigheden
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM  – De brandweer in de hele regio is de hele dag bezig geweest met het opruimen van bomen, het leegpompen van kelders of wegen weer vrij te maken. Op de slimme Watering in Schiedam is vanmiddag een hele trambaan onderwater gelopen.

Hier werd de brandweer bij gehaald. In Vlaardingen was de brandweer onder andere nodig op het Nagelkruid, (boom omgewaaid), op de Spoorstraat (boom tegen woning gewaaid) en op de Utrechtlaan (boom omgewaaid). De meldingen gaan op dit moment nog onverminderd verder.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!