dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Drukte bij de brandweer door weersomstandigheden

- advertentie -

ROTTERDAM  – De brandweer in de hele regio is de hele dag bezig geweest met het opruimen van bomen, het leegpompen van kelders of wegen weer vrij te maken. Op de slimme Watering in Schiedam is vanmiddag een hele trambaan onderwater gelopen.

Hier werd de brandweer bij gehaald. In Vlaardingen was de brandweer onder andere nodig op het Nagelkruid, (boom omgewaaid), op de Spoorstraat (boom tegen woning gewaaid) en op de Utrechtlaan (boom omgewaaid). De meldingen gaan op dit moment nog onverminderd verder.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -