dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie houd man aan met vuurwapen tijdens scootercontrole

- advertentie -

ROTTERDAM – Politieagenten hebben woensdagavond in Rotterdam Oost een man aangehouden die tijdens een scootercontrole vluchtte. Rond acht uur hielden agenten een bromfietscontrole op het Poolsterplein. Op dat moment kwam er een man op een scooter aanrijden. Hij zag de agenten, gooide zijn scooter neer en ging er te voet vandoor.

Op dat moment zagen agenten dat hij een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn handen had. De agenten zette gelijk de achtervolging in. Op een Hofje achter de Evenaar werd de man aangetroffen. Ook hier wilde hij er vandoor gaan. Op dat moment losten agenten twee waarschuwingsschoten. Dat was genoeg reden voor de 19-jarige man om zich over te geven.

De man is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. Speurhonden en de forensische opsporing zijn inmiddels een zoektocht naar het wapen gestart.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -