Schoorsteen Keileweg dreigt om te vallen GRIP 1

donderdag 14 juli 2011 17:20

ROTTERDAM – Aan de Keileweg in Rotterdam dreigt een zeker 70 meter hoge schoorsteen om te vallen, deze is in het midden geknakt. Door de harde wind komt de schoorsteen steeds schever te staan.

De hulpdiensten zijn al zeker vanaf 3 uur vanmiddag bezig, vanaf 15:06 is er opgeschaald naar GRIP 1 . De schoorsteen staat bij het voormalige bedrijf Ferro, deze stond al gepland om gesloopt te worden. Versnelt slopen met een kraan is te gevaarlijk vanwege de harde wind. Omliggende bedrijven zijn ontruimt,  ook is er een groot deel van de omgeving afgezet. De Hulpdiensten overleggen momenteel wat het beste is om te doen.

Update : Morgenochtend gaat een sloopbedrijf de schoorsteen slopen, momenteel is het te gevaarlijk om een er kraan naast te zetten. Er worden hierbij 2 kranen ingezet, de politie zal vannacht toezicht houden.

Foto : Twitter

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoorsteen Keileweg dreigt om te vallen GRIP 1
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Aan de Keileweg in Rotterdam dreigt een zeker 70 meter hoge schoorsteen om te vallen, deze is in het midden geknakt. Door de harde wind komt de schoorsteen steeds schever te staan.

De hulpdiensten zijn al zeker vanaf 3 uur vanmiddag bezig, vanaf 15:06 is er opgeschaald naar GRIP 1 . De schoorsteen staat bij het voormalige bedrijf Ferro, deze stond al gepland om gesloopt te worden. Versnelt slopen met een kraan is te gevaarlijk vanwege de harde wind. Omliggende bedrijven zijn ontruimt,  ook is er een groot deel van de omgeving afgezet. De Hulpdiensten overleggen momenteel wat het beste is om te doen.

Update : Morgenochtend gaat een sloopbedrijf de schoorsteen slopen, momenteel is het te gevaarlijk om een er kraan naast te zetten. Er worden hierbij 2 kranen ingezet, de politie zal vannacht toezicht houden.

Foto : Twitter

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!