Veel overlast in de regio door wind en regen

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – De harde wind en het constante regenval leidt op veel plaatsen problemen in de regio. Kelders lopen onder en bomen waaien om.

In de Alard Duhameelstraat in Rotterdam-Alexander viel donderdagochtend een boom op een auto, op de waalhaven blokkeerde een dikke tak de weg. Ook in Maassluis lag er een boom op straat. Er zijn talloze meldingen van stormschade’s , onder andere bomen die op huizen of auto’s belanden.

- Advertisement -

Bij het voormallige bedrijf Ferro aan de Keileweg in Rotterdam staat een schoorsteen scheef, deze dreigt om te vallen. De brandweer heeft opgeschaald op naar GRIP 1. Ook is er een eneco kantoor ontruimt, er is ruim afgezet mocht de schoorsteen omvallen. De schoorsteen zou bewegingen vertonen. De Fast Ferry van de RET tussen Hoek van Holland, Rozenburg en de Maasvlakte is uit de vaart. De Waterbus tussen Rotterdam en Dordrecht vaart normaal.

De vluchten op Rotterdam The Hague Airport verlopen zonder vertragingen, reizigers op Schiphol kunnen vertragingen verwachten van ruim 1 uur.
In de regio zijn er veel meldingen van windschade en wateroverlast, de brandweer krijgt in korte tijd veel meldingen. p de A29 bij de Haringvlietbrug is een aanhanger omgewaaid.

KNMI heeft donderdagochtend de weerswaarschuwingen uitgebreid, overal in het land kunnen zware windstoten voorkomen. Ook verwacht het KNMI overvloedig regenval wat kan leiden tot wateroverlast. In de middag kan het ook nog gaan onweren, dit kan gepaard gaan met windstoten tot 90 – 100 km/u. Aan de kust staat een stormachtige windkracht 8.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....