Verdachte van steekpartij aangehouden

donderdag 14 juli 2011 13:21

– Rotterdam,

De politie heeft donderdag in de vroege ochtenduren een jongen aangehouden die verdacht wordt van het neersteken van een 21-jarige Rotterdammer. Maandagavond kreeg de politie de melding van een steekincident aan de Spoorweghaven. Het slachtoffer zat hier rond acht uur op een bankje toen hij plots met een steekwapen werd gestoken.

Het slachtoffer gaf  aan dat de dader een voorbijganger was, deze is na het steken direct gevlucht. De 21 jarige Rotterdammer had ernstige verwondingen en is door zijn vrienden overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Agenten begonnen direct met een sporenonderzoek. In nabijgelegen bosjes werd een mes aangetroffen.

Er is direct een grootschalig onderzoek opgestart. Aan de hand van onder ander getuigenverklaringen heeft dit onderzoek donderdagochtend geleid tot de aanhouding van een 17-jarige Rotterdammer. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. Wat de aanleiding voor het incident is wordt onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte van steekpartij aangehouden
Schrijver:

 

 

– Rotterdam,

De politie heeft donderdag in de vroege ochtenduren een jongen aangehouden die verdacht wordt van het neersteken van een 21-jarige Rotterdammer. Maandagavond kreeg de politie de melding van een steekincident aan de Spoorweghaven. Het slachtoffer zat hier rond acht uur op een bankje toen hij plots met een steekwapen werd gestoken.

Het slachtoffer gaf  aan dat de dader een voorbijganger was, deze is na het steken direct gevlucht. De 21 jarige Rotterdammer had ernstige verwondingen en is door zijn vrienden overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Agenten begonnen direct met een sporenonderzoek. In nabijgelegen bosjes werd een mes aangetroffen.

Er is direct een grootschalig onderzoek opgestart. Aan de hand van onder ander getuigenverklaringen heeft dit onderzoek donderdagochtend geleid tot de aanhouding van een 17-jarige Rotterdammer. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. Wat de aanleiding voor het incident is wordt onderzocht.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!