Verdachte van steekpartij aangehouden

Date:

Deel bericht:

– Rotterdam,

- Advertisement -

De politie heeft donderdag in de vroege ochtenduren een jongen aangehouden die verdacht wordt van het neersteken van een 21-jarige Rotterdammer. Maandagavond kreeg de politie de melding van een steekincident aan de Spoorweghaven. Het slachtoffer zat hier rond acht uur op een bankje toen hij plots met een steekwapen werd gestoken.

Het slachtoffer gaf  aan dat de dader een voorbijganger was, deze is na het steken direct gevlucht. De 21 jarige Rotterdammer had ernstige verwondingen en is door zijn vrienden overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Agenten begonnen direct met een sporenonderzoek. In nabijgelegen bosjes werd een mes aangetroffen.

Er is direct een grootschalig onderzoek opgestart. Aan de hand van onder ander getuigenverklaringen heeft dit onderzoek donderdagochtend geleid tot de aanhouding van een 17-jarige Rotterdammer. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. Wat de aanleiding voor het incident is wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....