Verdachte van steekpartij aangehouden

Date:

Deel bericht:

– Rotterdam,

- Advertisement -

De politie heeft donderdag in de vroege ochtenduren een jongen aangehouden die verdacht wordt van het neersteken van een 21-jarige Rotterdammer. Maandagavond kreeg de politie de melding van een steekincident aan de Spoorweghaven. Het slachtoffer zat hier rond acht uur op een bankje toen hij plots met een steekwapen werd gestoken.

Het slachtoffer gaf  aan dat de dader een voorbijganger was, deze is na het steken direct gevlucht. De 21 jarige Rotterdammer had ernstige verwondingen en is door zijn vrienden overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Agenten begonnen direct met een sporenonderzoek. In nabijgelegen bosjes werd een mes aangetroffen.

Er is direct een grootschalig onderzoek opgestart. Aan de hand van onder ander getuigenverklaringen heeft dit onderzoek donderdagochtend geleid tot de aanhouding van een 17-jarige Rotterdammer. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. Wat de aanleiding voor het incident is wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd