dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

GRIP 2 Onstabiele kade Noordeindseweg Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

BERKEL en RODENRIJS – Vanmiddag was er een gevaar voor overstroming aan de Noordeindseweg in de gemeente Lansingerland. Door een te hoog waterniveau en een te zwakke kade was er gevaar voor overstroming. Totaal werden er 10 zwakke punten gevonden waar het water door heen sijpelde. De brandweer schaalde op naar GRIP 2 , verschillende functionarissen moesten zich verzamelen aan de meldkamer in Rotterdam.

Delfland vrijdagmiddag noodreparaties uitgevoerd met zandzakken. De noodreparaties zullen blijven liggen, de vaart blijft afgedamd en het waterpeil wordt lager dan normaal gehouden, totdat de kade in zijn geheel wordt aangepakt in een kadeverbeteringsplan. Het is nog niet bekend wanneer de kade wordt verbeterd en de noodreparaties kunnen worden weggehaald Hier bedachten zij een plan van aanpak, het blusvoertuig van Berkel en Rodenrijs was onderweg naar de kade. Vanaf 20:15 is de situatie onder controle, en is er afgeschaald naar GRIP 0.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -