Tram raakt auto in flank Avenue Carnisse

Date:

Deel bericht:

BARENDRECHT –  Op de Avenue Carnisse / Zuidersingel in Carnisselande heeft vanavond een ongeval plaats gevonden tussen een tram en personenauto. De tram die vanuit de richting Rotterdam kwam heeft de personenauto in de flank geraakt.

Niemand raakten bij dit ongeval gewond, wel is de bestuurster van de personenauto onderzocht door het gealarmeerde ambulancepersoneel. De brandweer werd gealarmeerd voor beknelling, dit bleek echter niet het geval te zijn. De bestuurster van de auto bleek de zus van de zwemster Inge de Bruin te zijn, zij heeft zelf later pols hoogte genomen.

- Advertisement -

Ten tijde van het ongeval is de Zuidersingel gestremd geweest, ook het tram verkeer liep vertraging op. Het voertuig is door een bergingsdienst geborgen.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd