woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Lichaam dode man aangetroffen Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagochtend rond 09:00 kreeg de politie een melding van een bewoonster van een pand, zij zag iets drijven wat op een lichaam leek aan de Regenboogkade te Rotterdam. De politie rukte samen met de brandweer en de zeehavenpolitie uit, ter plaatse werd al snel duidelijk dat de man overleden was. De duikteams van de brandweer werden gecanceld.

De politie heeft samen met het personeel van de Zeehavenpolitie het lichaam geborgen, het lichaam is overgebracht naar het bureau aan de Jobsweg, waar een onderzoek zal worden ingesteld naar de identiteit van de man en de doodsoorzaak.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -