dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Fietser zwaar gewond na aanrijding Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM –  Op de S-Gravenlandseweg in Schiedam is dinsdagmiddag een fietser aangereden door een auto. Ter hoogte van de Peugeot dealer werd de fietser geschept. Bij de aanrijding raakt de fietser zwaar gewond. De traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar na een rondje boven de ongevallocatie te hebben gevolgen, bleek deze niet nodig. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de fiets als de auto hebben veel schade.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -