Bestuurder zwaar gewond na aanrijding met auto Hoek van Holland

Date:

Deel bericht:

HOEK VAN HOLLAND – Nabij de Maeslandkering op de Maeslandkeringweg in Hoek van Holland is dinsdagavond een bestuurder van een auto zwaargewond geraakt. Brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Volgens ooggetuigen reed het slachtoffer met zeer hoge snelheid tegen een betonblok aan.

Vervolgens is de auto terug gelanceerd, en op zijn dak terecht gekomen. De arts van het Mobiel Medisch Team heeft eerst het slachtoffer gestabiliseerd, en daarna is hij met de ambulance mee gegaan op de zwaargewonde man naar het ziekenhuis te vervoeren. Wat de precieze oorzaak van de aanrijding is wordt nog onderzocht.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd