dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Bestuurder zwaar gewond na aanrijding met auto Hoek van Holland

- advertentie -

HOEK VAN HOLLAND – Nabij de Maeslandkering op de Maeslandkeringweg in Hoek van Holland is dinsdagavond een bestuurder van een auto zwaargewond geraakt. Brandweer, politie, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Volgens ooggetuigen reed het slachtoffer met zeer hoge snelheid tegen een betonblok aan.

Vervolgens is de auto terug gelanceerd, en op zijn dak terecht gekomen. De arts van het Mobiel Medisch Team heeft eerst het slachtoffer gestabiliseerd, en daarna is hij met de ambulance mee gegaan op de zwaargewonde man naar het ziekenhuis te vervoeren. Wat de precieze oorzaak van de aanrijding is wordt nog onderzocht.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -