dinsdag, januari 19, 2021

Grote brand in voormalig zusterhuis één dag later

SCHIEDAM – De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag bezig geweest met een grote brand in het voormalig zusterhuis van het Schielandziekenhuis. Dit ziekenhuis is al een tijdje gesloopt. In het zusterhuis, wat staat aan de Charlotte de Bourbonstraat in Schiedam was brand uitgebroken.

Over de oorzaak is nog weinig te zeggen. Donderdagochtend is de brandweer nog een tijdje bezig geweest met het nablussen van de grote brand. Met een grote kraan zijn twee brandweermannen nog voor de laatste keer de zolder van het zusterhuis gaan controleren met de warmtebeeld camera. Hierna zat de klus er voor de brandweer op. Helaas zijn er geen foto’s van de brand zelf. De fotografen werden door de politie op grote afstand gehouden.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg