woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw zwaar mishandeld Oldegaarde Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Vrijdagochtend werd aan de Oldegaarde een 40 jarige vrouw zwaar mishandeld in haar woning. De politie was snel ter plekke, in de woning troffen de agenten naast de gewonde vrouw een 37 jarige bebloede man aan. Deze is gearresteerd en afgevoerd naar het politiebureau.

Het mobiel medisch team kwam er aan te pas om het ambulancepersoneel medische assistentie te verlenen. De vrouw was meerdere malen gestoken en raakte steeds buiten bewustzijn. De politie bereidde een spoedtransport voor, deze was achteraf niet nodig. De vrouw is in een kritieke toestand met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie en de recherche doen onderzoek naar de mishandeling. De oorzaak van de mishandeling ligt in de relationele sfeer.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -