Vrouw zwaar mishandeld Oldegaarde Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vrijdagochtend werd aan de Oldegaarde een 40 jarige vrouw zwaar mishandeld in haar woning. De politie was snel ter plekke, in de woning troffen de agenten naast de gewonde vrouw een 37 jarige bebloede man aan. Deze is gearresteerd en afgevoerd naar het politiebureau.

Het mobiel medisch team kwam er aan te pas om het ambulancepersoneel medische assistentie te verlenen. De vrouw was meerdere malen gestoken en raakte steeds buiten bewustzijn. De politie bereidde een spoedtransport voor, deze was achteraf niet nodig. De vrouw is in een kritieke toestand met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie en de recherche doen onderzoek naar de mishandeling. De oorzaak van de mishandeling ligt in de relationele sfeer.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd