dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Gaslucht in Dirx Akkerwinde Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Maandagmiddag omstreeks tien voor half drie werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een mogelijke gaslekkage in een filiaal van de dirx drogisterij aan de Akkerwinde. Het personeel in de winkel had gebeld omdat er een vreemde lucht in de winkel en het naastgelegen magazijn hing.

Nadat de brandweer snel ter plaatse was is gelijk begonnen met een kort onderzoek in de winkel. De locatie is een bekende plek voor de brandweer omdat hier regelmatig gaslekkages optreden in een gasleiding die door de achtergelegen kelderboxen loopt. Hier werd dan na het onderzoek ook direct gestart met de metingen. Hier werd echter geen gas aangetroffen door de meetapparatuur. De metingen werden voortgezet in de winkel en het magazijn maar ook hier werd geen gas aangetroffen. Mogelijk hing er een vreemde lucht in de winkel door bijvoorbeeld een scooter die gestart is in de kelderboxen die ondertussen alweer verwaaid was omdat alle deuren waren opengezet voor ventilatie.

Na de metingen is de brandweer weer retour inzetbaar vertrokken en heeft de politie de melding verder afgehandeld.

Foto’s : Arne Riegman


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -