woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man zwaargewond na ongeval Hoefweg Bleiswijk

- advertentie -

BLEISWIJK – Op de Hoefweg in Bleiswijk, ter hoogte van de A12, heeft disndagmiddag een ernstig ongeval plaats gevonden. Hierbij is een personenauto bekneld geraakt tussen een vrachtwagen en de vangrail.

De brandweer heeft de man uit de auto geknipt, waarna ambulance personeel, welke geassisteerd werden door traumahelicopter personeel, het slachtoffer gereed hebben gemaakt. De ambulance is hierna met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Onderzoek zal dit uitwijzen.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -