Gewapende overval C1000 Bredenoord Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Vrijdagavond rond half 7 vond er een gewapende overval plaats in de C1000 aan de Bredenoord. Hierbij hadden 3 verdachten medewerkers bedreigd met een vuurwapen, hierna werd 1 kassalade meegenomen. Volgens ooggetuigen waren de overvallers de wijk in gevlucht, daarnaast vroeg de politie het winkelpersoneel naar de signalementen van de overvallers.

In de bosjes langs de Schalkeroord vond de hond een van de verdachten. Hij is direct aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Op ongeveer dezelfde plaats werden een vuurwapen van formaat “ladykiller” en de kassalade aangetroffen.

Vervolgens leidde het spoor naar Emelissedijk. Bij een pand rook de hond opnieuw een spoor. Juist op dat moment probeerden twee mannen dit pand te ontvluchten. Ook zij zijn direct in de kraag gevat.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd